Taxi Montenegro

Kopaonik infoKOP – Autobuski, kombi i taksi prevoz Kopaonik

Privatni transfer Beograd Kopaonik Cena već od 160

Strani turisti ili naši ljudi koji rade u inostranstvu često imaju potrebu transfera direktno sa aerodroma do Kopaonika bez potrebe za zadržavanjem u Beogradu. Ukoliko Vam je potreban taxi prevoz https://taxi-travel.me/ sa beogradskog aerodroma do Kopaonika ili okoline možete ga zakazati i mi ćemo Vas sačekati na izlazom terminalu sa natpisom Vašeg imena. Ne brinite ako Vam let kasni, mi pratimo broj leta.

Serbia travel guide: Everything you need to know – The Independent

Serbia travel guide: Everything you need to know.

Posted: Tue, 22 Nov 2022 08:00:00 GMT [source]

Već duži niz godina smo smo svake zime dosta aktivni  na zavejanim putevima Kopaonika i drugih ski centara, što je garant bezbednom i  udobnom kombi prevozu iz Beograda do Kopaonika. Na dogovorenoj relaciji u cenu taxi prevoza su uključeni svi troškovi puta kao što su gorivo i putarine. Izaberete pouzdanog i bezbednog profesionalnog taksi vozača kome možete verovati kopaonik taxi i sa kojim će vam vožnja iz Beograda do Kopaonika biti udobna i prijatna! Moje ime je Dušan Pantić, ja sam profesionalni taxi vozač iz Beograda koji vam može garantovati udobno i sigurno putovanje. Od temperature u kolima, muzike, pa čak i stila vožnje sve prilagđavam vama. Moih 18 godina iskustva u taksiju mi omogućavaju da procenim šta putnicima najviše odgovara.

OD POTRAGE DO VOŽNJE

Ljubitelji skijanja mogu uživati u mnogobrojnim i atraktivnim ski stazama čak oko 160 dana u godini. I pritom je mikroklima Kopaonika takva da je poznat i po velikom broju sunčanih dana. Prelepa priroda, sunce i sneg su kombinacija koja na Kopaonik zimi na odmor privlače i turiste koji ne dolaze ovde zbog skijanja. Ukoliko planirate put iz Beograda možete posetiti neke od zanimljivih lokacija na putu do… Proverite cenovnik i kontaktirajte nas već danas kako biste blagovremeno zakazali vaš privatni transfer automobilom iz Beograda ili sa aerodroma “Nikola Tesla” do Kopaonika. Na raspolaganju su mnogobrojni moderni smeštajni kapaciteti i SPA centri tako da je dobar zimski odmor zagarantovan svakome.

px’/>

https://podgorica.taxi/